Bruktbil for folk flest

På jakt etter nyere bruktbil? Autoland tilbyr et bredt utvalg av nyere bruktbil til kunder i Stavanger og Sandnes regionen, og vi har rundt 60 nyere bruktbil til salgs til enhver tid. Vi har alltid et stort utvalg av nyere elbil og hybridbiler og har høyt fokus på å tilby gode bruktbiler med riktig type garantiordninger. Vi er opptatt av trygghet og satser på bruktbil som har oppnådd gode resultater både når det gjelder ytelse, drift og sikkerhet.

Vi har mange faste og lojale kunder og stiller høye krav til oss selv slik at både nye og gamle kunder skal bli fornøyde. Autoland Rogaland AS tilbyr innbytte, og har finansiering med gode betingelser. Ta turen innom oss i butikken vår, så finner vi den bilen som passer best for deg og ditt behov.

Vi har valgt å satse på bruktbil for folk flest, og har rundt 60 bruktbiler  til salgs til enhver tid. Vi har et stort utvalg av nyere brukte elbiler og hybridbiler. Våre annonserte og utstilte biler er klar for prøvekjøring og rask levering.

Alle biler klargjøres teknisk og kosmetisk før du overtar nøkkelen.

For en oversikt over bilene som er for salg akkurat nå, klikk her!

Dersom du er på jakt etter en helt spesiell bil, har vi et utbredt kontaktnett i Europa og importer biler både til vår butikk og på bestilling. Ta gjerne kontakt ved spesielle ønsker og behov.

Kommisjon

Business partnership meeting. Picture businessmans handshake. Successful businessmen handshaking after good deal. Horizontal, blurred

Autoland Rogaland AS har satt av plass i flotte Innendørs lokaler hvis du ønsker og selge din bil i kommisjon. Velkommen innom så lager vi en plan for salg av bilen din.

Kjøp

Car keys on desk with man signing purchase documents in background. Closeup of black modern car keys while hand complete the insurance policy or rental documents. Guy buying new car at dealership.

Vi kjøper kurante bruktbiler. Trenger du raskt oppgjør for bruktbilen din blir vi enige om pris og du har oppgjør samme dag.