Bruktbil for folk flest

På jakt etter nyere bruktbil? Autoland tilbyr et bredt utvalg av nyere bruktbil til kunder i Stavanger og Sandnes regionen, og vi har rundt 100 nyere bruktbil til salgs til enhver tid. Vi har alltid et stort utvalg av nyere elbil og hybridbiler og har høyt fokus på å tilby gode bruktbiler med riktig type garantiordninger. Vi er opptatt av trygghet og satser på bruktbil som har oppnådd gode resultater både når det gjelder ytelse, drift og sikkerhet. 

Autoland Rogaland AS ble etablert i 2012, og holder i dag til i 2. etasje i Porsmyrveien 3,  Sandnes. Vi deler bygget med RSA bil og ligger meget sentralt plassert på Forus, like ved Kvadrat kjøpesenter.

Autoland Rogaland AS består av 3 ansatte, der Vidar Landro og Magne Søiland står for den daglige drift. Begge har mange års erfaring bak seg i bilbransjen, med erfaring fra store merkeforhandlere, og etter å ha drevet egne virksomheter i mange år. I juni 2016 fusjonerte Magne Søiland selskapet sitt Hansa Auto AS med Vidar Landro sitt Autoland Rogaland AS. Tilsammen kan vi nå tilby enda bedre utvalg av både ny og brukt bil, samt gi våre kunder det beste vi kan av service.

Vi har mange faste og lojale kunder og stiller høye krav til oss selv slik at både nye og gamle kunder skal bli fornøyde. Autoland Rogaland AS tilbyr innbytte, og har finansiering med gode betingelser.

Ta turen innom oss i butikken vår, så finner vi den bilen som passer best for deg og ditt behov.

Bruktbil til vanlige folk

Vi har valgt å satse på bruktbil for folk flest, og har rundt 100 nyere bruktbil til salgs til enhver tid.  Vi har et stort utvalg av nyere brukte elbiler og hybridbiler. 

Trenger familien en bil nr 2 skal turen legges til oss. Hele familien skal glede seg over familiens nye bil. Alle familier har unike ønsker og behov – la oss hjelpe dere med å finne drømmebilen.

Vi er også leverandør av nye Amcarbiler, av merkene Dogde og Chevrolet. Disse finner du også utstilt hos oss.

Klargjort teknisk og kosmetisk

Våre annonserte og utstilte biler er klar for prøvekjøring og kjapp levering.
Alle biler klargjøres teknisk og kosmetisk før du overtar nøkkelen.

For en oversikt over bilene som er for salg akkurat nå, klikk her!

Dersom du er på jakt etter en helt spesiell bil, har vi et utbredt kontaktnett i Europa og importer biler både til vår butikk og på bestilling. Ta gjerne kontakt ved spesielle ønsker og behov.