Autoland Rogaland​

Autoland Rogaland AS ble etablert i 2012, og holder i dag til i 2. etasje, Porsmyrveien 3, 4314 Sandnes. Vi deler bygget med RSA bil. Bygget er meget sentralt plassert på Forus, like ved Kvadrat kjøpesenter.

Bruktbilparken vår består av mange familiebiler, og vi har alltid over 15 forskjellige 7- setere til salgs. I tillegg har vi alltid stort utvalg i nyere EL- og Hybrid- biler. Totalt har vi rundt 80 biler for salg til enhver tid.

Autoland Rogaland AS består av 3 ansatte, der Vidar Landro og Magne Søiland står for den daglige drift. Begge har mange års erfaring bak seg i bilbransjen, med erfaring fra store merkeforhandlere, og etter å ha drevet egne virksomheter i mange år.

I juni 2016 fusjonerte Magne Søiland selskapet sitt Hansa Auto AS med Vidar Landro sitt Autoland Rogaland AS. Tilsammen kan vi nå tilby enda bedre utvalg av biler og gi kunden god service.

Vi har mange faste og lojale kunder og stiller høye krav til oss selv slik at både nye og gamle kunder skal bli fornøyde. Autoland Rogaland AS tilbyr innbytte, og har finansiering med gode betingelser.

Ta turen innom oss butikken vår, så finner vi den bilen som passer best for deg og din familie.

Biler til vanlige folk

Vi har valgt å satse på biler for vanlige folk, og har et spesielt godt utvalg av familiebiler. I våre utstillingslokaler vil du til enhver tid finne over 15 forskjellige 7 setere og vi har i tillegg alltid et stort utvalg i nyere EL- og Hybrid- biler. Trenger familien en bil nr 2 skal turen legges til oss.

Hele familien skal glede seg over familiens nye bil. Alle familier har unike ønsker og behov – la oss hjelpe dere med å finne drømmebilen.

Vi er også leverandør av nye Amcarbiler, av merkene Dogde og Chevrolet. Disse finner du også utstilt hos oss.

Klargjort teknisk og kosmetisk

Våre annonserte og utstilte biler er klar for prøvekjøring og kjapp levering.
Alle biler klargjøres teknisk og kosmetisk før du overtar nøkkelen.

For en oversikt over bilene som er for salg akkurat nå, klikk her!

Dersom du er på jakt etter en helt spesiell bil, har vi et utbredt kontaktnett i Europa og importer biler både til vår butikk og på bestilling. Ta gjerne kontakt ved spesielle ønsker og behov.